Szállítási információk:

Cégünk az Express One szolgálattal áll szerződésben a megrendelt termékek kiszállításával kapcsolatban. Amelynek a díjai a következők:

  •  Bruttó: 1499 Ft

A méretbeli eltérés miatt, tévesen leadott rendelés esetén a cseretermék szállítási költsége valamit a visszaszállítandó termék szállítási költsége a vevőt terheli.

  • Bruttó:1499Ft

 

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell fizetni utánvétes vásárlás esetén. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a visszaigazoló email alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjenek megvizsgálni és az esetleges terméken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

Hosszabb szállítási határidő esetén az ügyfelet értesítjük.

A megrendeléseket (telefonon vagy e-mailen) visszaigazoljuk egyeztetve a szállítás várható időpontját.

A megrendeléseket minden esetben egy automatikus válaszigazolás követi. Kérjük ha ezt nem kapta meg az info@ehsfocus.hu email címre munkatársunknak jelezze.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben ez lehetséges) munkahelyi címet megadni.