színek és a munka harmóniája

(Minden esetben kerüljük a munkakörnyezetbe történő teljes beolvadást, a jól láthatóság mindig legyen kiemelt szempont!)
előtérben a FEHÉR
kiválóan alkalmas azoknak, akik a színekkel keresik a kenyerüket, vagyis a szobafestőknek. Egyúttal a tisztaság szimbóluma, és ideális az olyan ágazatokban dolgozóknak, ahol alapvető fontossággal bír a tisztaság, a higiénia és az egészségesség. kiváló választás akkor, ha személyre szabható egyenruhát keresünk. 
természetes zöld

Zöld szín ideális a természetközeli munkát végző szakemberek számára, de a stresszmentes munkavégzésnek és a jó hangulatnak is kedvez, ha az egyensúly és a harmónia színét viseljük magunkon. Ezért ebben a termékkínálatban egyaránt megtalálhatóak (többek között jól láthatóságot biztosító) műszaki cikkek, melyeket elsősorban növényekkel foglalkozó munkásoknak terveztünk, valamint különféle alkalmakkor használható, hétköznapi ruhadarabok.

bézs és szürke

akik famegmunkálással foglalkoznak, így ezen anyag különféle árnyalatai, valamint a különféle növényekre és erezetekre jellemző tónusok mentén épül fel. Az összeállítás részét képező – a bézstől kezdve a füst szürke különféle árnyalataiban pompázó – ruhadarabok semleges színűek és sokoldalúak, így kiválóan illenek az olyan szakmákhoz, mint asztalos, parkettázó, ács, és még sok más munkaterülethez.

középpontban a kék

királykéknek, illetve acélkéknek is neveznek, és amely egy erőteljes színárnyalat. Ez a szín egyszerre sugároz energiát és megbízhatóságot, és ezért kiválóan képviseli a szerelő szakemberek világát, de egyidejűleg egy csipetnyi élénkséget is csempész a szakmai környezetek széles körébe. Ezenfelül az összeállítás lehetőséget nyújt a melange szürke és tengerészkék színekkel való kombinálásra is.

a tengerkék

a tengerészkék, az egyik legfontosabb szín, amelyről azonnal a szakszerűségre asszociálunk. Nem véletlen, hogy rengeteg szervezet ezt alkalmazza a vállalati arculatában. Valóban szavahihetőséget, komolyságot és hatékonyságot sugároz, amelyek kulcsfontosságú fogalmak valamennyi munkahelyi környezetben, de különösen az ipari termelés és a logisztika területén. Kifejezetten azokra gondoltunk, akik ezekben az ágazatokban dolgoznak, így az összeállításnak részét képezik az elengedhetetlen láthatósági mellények is.

piros dinamizmus

Tettvágy, erő, dinamizmus, szenvedély és figyelem: néhány a vöröshöz kapcsolódó legfőbb értékek közül, amely szín ennek a kollekciónak az alapját képezi. E kollekciónak a megalkotását főleg a vörös színhez társított fogalmak ihlették, hogy kicsit felturbózzuk a autószerelő dolgozók ruházatát. Lehetőség van a vörösnek a fekete és a sötét szürke színekkel való stílusos kombinálására is. A vörös pozitív érzéseket közvetít, és serkenti a tettvágyat – ez a szín mindenkinek ajánlott, aki gyakorlati, manuális munkát végez.

tökéletes szürke

A fehér és a fekete között félúton elhelyezkedő szürkét egy tökéletesen semleges színnek tekintik, épp ezért olyan jelentéseket társítanak hozzá, mint a tárgyilagosság, egyensúly és a racionalitás. Ez egy modern szín, amely erősen köthető a formatervezéshez, és felidézi az ipar és a fémek világát, és különösen annak sötétebb árnyalatai a vasat. Azoknak a szakembereknek ajánljuk, akik ilyen típusú anyagokkal dolgoznak, mint például a kovácsok. Az összeállítás részét képezik kesztyűk és speciális munkavédelmi kiegészítők is.

jól láthaTÓSÁG

sárga és a fluoreszkáló narancs olyan szembeötlő színek, amelyek viselése nagyon fontos, amikor biztonsági okokból fel kell hívni magunkra a figyelmet.  Minden évszakhoz van megfelelő darab: elmaradhatatlan viselet a közútkezelők munkatársai, illetve a szabadban vagy építési területeken dolgozók számára, és minden olyan környezetben, ahol a legjobb védelmet az szolgálja, ha felhívjuk magunkra a figyelmet.